söndag 15 oktober 2017

Att få berätta och inspirera...

Igår var jag och föreläste, med mera, för Parkinsonförbundet Skåne vid deras årliga konferens för medlemmar.
Mitt deltagande var en del av ett engagemang som egentligen började för ett år sedan med samma konferens, men den gången med kort varsel och snabbt fixat material. Den här gången var det planerat och förberett rätt så noga.
För ett år sedan gav mitt deltagande mig lite idéer och tankar om vad jag skulle kunna göra, eller egentligen mer vad jag skulle VILJA göra i den härad föreläsningar är. Jag känner en tydlig matchning, och att få positiv feedback gör knappast det sämre.

När tankarna landat, då förra hösten, startade jag en enskild firma för att kunna ta mig an eventuella jobb och uppdrag.
Jag ska inte påstå att företaget blomstrar eller att jag precis marknadsfört det särskilt hårt.
Men nu, igår, kom jag på mig själv med att njuta av att få föreläsa och dela med mig av vad jag vet, tycker eller anser och med det kanske kunna ge inspiration eller idéer till någon annan.

Så vad jag egentligen säger är att nu marknadsför jag mig själv lite försiktigt.
Har Du eller någon du känner ett behov av någon som kan inspirera till fysisk rörelse, prata om motivation, målskapande, prestation eller underhålla med en berättelse om att vara en lätt korkad motionär med en förmåga att ta sig för lite väl tuffa utmaningar men ändå komma undan med det?
I så fall är jag nog en av de bättre du kan anlita... om jag får säga det själv. Och, ja det får jag, för ingen lär ju stoppa mig här.
Skulle det finnas andra idéer eller tankar är det minst lika välkommet. Jag är flexibel och kreativ.
Joakim Jönsson - hälsa & inspiration, mer än lovligt engagerad!

//
Joakim


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar