söndag 6 september 2015

Walk Over...

Japp. Jag ställde in!

Svagt och vekt, men det ska vara roligt att tävla och det var det verkligen inte i 12 grader, regn och 8 s/m igår kväll när Midnattsloppet avgjordes.

Jag och min sambo, Johanna, åkte ändå in till Malmö för att se om regnet bedarrade, om det blev lite bättre liksom. Det blev det inte.

Alternativet att springa i mer kläder kändes inte intressant alls.
Jag var anmäld för att fila på min bästa tid på milen.
Jag var i ärlighetens namn inte i form för det. Jag vill dessutom, åtminstone känna mig maxat lätt och snabb, och med regnkläder vet i fasen om det är så.
Johanna klagade mest på att det var kallt.

Men de som sprang ska ha all cred! Såklart!

Jag tycker mest synd om arrangörer och funktionärer som försöker ställa till med en folkfest och som blev något lite snuvade på konfekten. Synd, för mitt minne från 2013 var att Midnattsloppet är synnerligen trevligt.

I och med detta slutar alltså min säsong 2015 med en DNS (Did Not Start).
Liten plump i protokollet, men det kommer fler tävlingar med bättre förutsättningar och form.

Nu är det ner i gruvan och slita ont för att komma ut om en stark off-road-triathlet 2016. X-terra är målet, livet och meningen. Det ska bli jäkligt kul och jag är riktigt riktigt pepp på att se vad min form kan komma till under höst och vinter.

För övrigt hoppas jag väl på en något aktivare blogg-period. Dels för att sommaren tar slut, med allt vad det innebär och dels för att jag också går över till arbetstider som är förlagda lite rimligare än vad jag haft de senare 11 åren. Det ska även bli intressant att se vad det gör för hälsan... och prestationen.

Häng på!

//
Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar